8 comments

 1. Mamma Miaa says:

  OOh jag hittade just din blogg när jag satt och googlade på bra papper. Jag är så otroligt glad att jag fann din blogg, jag har suttit och kollat igenom en del målningar och teckningar du gjort och jag ÄLSKAR allt, så otroligt vackert och jag bli så inspirerad, detta behövdes verkligen :)

  Jag skulle bli riktigt glad om du hade idas svara på vilket papper du skulle rekomendera att använda med promarkers?

  Kram och god fortsättning, mvh Miaa.

  • Veronica Strandberg says:

   Hej! Nämen vad trevligt! TACK!
   Oj, har jag missat att svara på något? I alla fall. Jag använder nästan alltid bleed proof marker pads (letraset eller canson), till tuschen. Har något tuschpapper på 140 eller om det var 170g, det är ok, men suger rätt bra.

   :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree