Jag på Radio

Jag tror jag har glömt att berätta att jag ska vara med i radio nästa vecka.

Det anordnades en tävling där priset var ett porträtt av mig. Slarvigt av mig att inte tipsa er, jag vet. Men så är det när man har ett fullt webbhotell som hindrar en från att ladda upp bilder. Lyckligtvis har jag nu ökat utrymmet så vi kan frodas i sunkiga WIP:s på ett skitigt skrivbord.

Hur som helst. Mästarinnan på att prata bort sig. Jag satt och ritade på vinnarens teckning och lyssnarna ska få följa detta lilla konstverk på SR P4 Örebros hemsida. Jag kommer vara schysst att länka denna när jag själv fått veta länken.

Det jag egentligen vill komma till att ibland när jag fotar WIP (work in progress) så blir inte alltid bilderna så bra.

 

 

 

Förresten, har jag sagt att ni är bedårande som tittar in här? Till och med den där google-boten som scannar av hemsidor. VÄLKOMNA!

4 comments

    • Veronica Strandberg says:

      Ja vilken lousy hooker jag är. Verkar dock som om den inte kommer upp idag så jag får återkomma på den punkten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree