Härmed bjuder jag in alla mina bloggläsare till vernissage!

Jag är lite seg på att uppdatera här eftersom jag hela tiden glömmer bort att jag måste uppdatera mitt webbhotell med mer utrymme. Ska förska klämma in en bild till. Vad är en konstblogg utan bilder liksom!!

 

9 comments

  1. Carolina says:

    Vad duktig du är! satt och googlade bilder till en tavla och kom helt random in på din blogg. tack för inspirationen. det enda som är synd är att jag inte hittade hit igår, då hade jag lätt kikat in på din utställning idag!

  2. Trodde du hade en vecka till. Tyvärr fanns det inget tid över hade hoppas på en konstrunda inne i stan. Dessutom har jag varit dyngtrött den senaste tiden och haft fullt upp med att göra det nödvändigaste.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree