6 comments

 1. Petra says:

  Va kul med en utställning;) Synd bara att jag bor 40 mil bort…skulle gärna vilja gå. Hoppas det kommer många besökare för du är grymt duktig! Kram Petra

 2. Viola Vamp says:

  Stort tack för inbjudan som kom på mailen! Jag ska verkligen försöka att komma, allt beror på om jag hittar dit, ha ha! :D Har så sjukt dåligt lokalsinne, nämligen. *s* (lyckligtvis finns det ju GPS nuförtiden)

  Beträffande tjäna pengar-tipsen, så tackar jag även för dina. Blev helt full i skratt då jag läste om ditt tips med att köra tillbaka kundvagnarna, dock. Tänkte: ”Men det gör väl alla?!” tills jag kom att tänka på mina tre år som boende i Farsta… förklaring kommer. :)

  Kram!

  • Veronica Strandberg says:

   Fan va kul det skulle vara!! Ratta in det på GPSen så hittar du! Om inte kanske du hittar till Gamla stan! Vara med och dricka upp vernissagevinet som blev över!

   Väntar med spänning på redogörelsen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree