4 comments

  1. Frih says:

    Tjusigt! Härlig effekt att lägga svarta konturer på färg 8D

    Sv: haha, kanske inte men jag störde mig på att den blev så kladdig och sköt upp så långt över hatten.
    Japp, det är A3 :3

  2. Art By Tina says:

    Du kan definitivt ha något på spåret där, fick en idé med gul sprayfärg. Ibland kan det vara kul att göra saker man inte är nöjd med för då kan jag gå helt loss med verket utan att ångra mig. Jag vågar sabba allt jag tidigare gjort ibland blir det bra ibland blir det dåligt. Det är det som är så fascinerande med processen ”att skapa konst” typ.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree