Inspirationen flödar som sprit på en ålandsbåt

Mitt material för stunden: plastburk, vatten och svart akrylfärg

 

Åh jag har en sån rolig idé till en tavla, får kladda lite medan jag väntar på att denna torkar!

3 comments

  1. Frih says:

    Som sagt jag älskar den tavlan

    Sv: haha, ja så kan det bli ibland, vad roligt (men hur mycket jag än skrattade fick jag väldigt bråttom att lägga till lite morrhår i PS xD)

  2. Art By Tina says:

    Kryssen som pryder mina verk med är en typ av markering för speciellt utvalda delar av kroppen. Vissa betraktare har symboliserat det med saker på kroppen man inte är nöjd med. För mig är det tvärtom, jag vill lyfta vackra kroppar, bröst, kindben och naveln är sådana punkter jag gärna markerar lite extra. Man kan väl säga att jag är inne i en kryss-period. Jag gillar symbolen. Men det är upp till betraktaren att avgöra vad det betyder för den personen. Det kan vara så olika, och det är i sin tur en stor del av vad konst betyder för mig, att man får göra sina egna tolkningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree