Dukprover

Sist jag beställde konstnärsmaterial, tyckte jag att jag skulle vara lite ambitiös och beställde även hem lite dukprover. Det är en himla skillnad i känsla och sughet (och pris hrm) mellan olika dukar. Jag målade både med olja och akryl.
Linneduk medelgrov, standard och extrafin, bomullsduk medelgrov och slät polyesterduk

2 comments

    • Veronica Strandberg says:

      Oljefärgen är inte riktigt torr så jag vet inte riktigt. Men hittills gillar jag polyesterduken och extrafina linneduken. Eller linnedukarna var alla bra, är ju lite beroende på vad man ska göra. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree