Det här med att vilja något

Har haft lite smått ångest över min nya serie som jag jobbar på. Det är kul att göra saker upp till en viss gräns. Men vill man något här i livet måste man prestrera bättre, övervinna rädslor och gränser. Man måste göra saker man tycker är tråkiga ibland. Pusha sig själv och tro på att man kan göra saker man normalt inte ens funderar på. Jag kan om jag vill, oavsett. Man ska inte ge upp. Jag bestämmer hur mitt liv ser ut!

.. men ångesten har släppt och de blir bättre än jag trott.

4 comments

 1. Linda says:

  Bra Veronica! :)
  Det är så svårt att tro att du inte skulle bli ”nöjd” med dina verk. Men så är det ju för vem som helst. Man blir sällan nöjd, det kan ju lixom bli ännu bättre.
  Du gör ett fantastiskt jobb, även om jag bara ser det på min skärm.
  Jag ser alltid fram emot att få se all din konst.

  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree