Skiss våfflad med solbrillor

Natten har inte varit rolig. Min lilla herre har behagat att vakna stup i kvarten. Sover dåligt om dagarna också, korta stunder hit och dit. Men nu har jag klubbat honom så jag hoppas på någon timmes sömn för hans del.
Näpp bäst att se vad som hänt sen i går.

Som ni ser kladdade jag till ytterligare en brutta igår. Jag slarvar lite med teckningarna eftersom jag inte har rätt penna. Jobbar med en alkoholbaserad CD-penna med relativt tunn spets. Även denna ritad från huvudet.

Taggar: Tusch solglasögon huvud ansikte skiss A4 våffel hår

6 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree